O NAMA

KARLOLINE - KLing d.o.o. za građevinarstvo


Tvrtka Karloline - Kling d.o.o. osnovana je 1994. godine, a svojom višegodišnjom tradicijom postala je sinonim za uspješnost u području građevinarstva kroz djelatnosti stručnog nadzora i procjenama  vrijednosti nekretnina. Zahtjevima vremena u kojem živimo tvrtka je odgovorila proširivanjem svoje djelatnosti tako da se u posljednjih pet godina intenzivno počela baviti s projektiranjem i energetskim certificiranjem.

Spomenutim proširivanjem djelatnosti Karloline - Kling  se dodatno etablirao na domaćem tržištu i kao takav je u trajnoj ekspanziji.

Kroz godine rada tvrtka je realizirala preko tisuću različitih graditeljskih projekata u navedenim djelatnostima među kojima se ističu:

- u nadzoru nad izgradnjom u visokogradnji: klizalište Delnice, veletržnica Matulji, sanacija fasade i rekonstrukcija hotela Kvarner Opatija, rekonstrukcija hotela Ambasador Opatija, sanacija zgrade Jadrolinija Rijeka, izgradnja dječjeg vrtića Kastav, Selce, Tribalj, izgradnja tržnice Omišalj.

- u nadzoru nad izgradnjom u niskogradnji: cestovna, vodovodna i kanalizacijska infrastruktura u stotinama kilometara za jedinice lokalne samouprave, regionalnu samoupravu, komunalna društva, županijske i državne tvrtke.

Privatnim i javnim korisnicima naših usluga nudimo brzo, jednostavno i efikasno rješavanje svih problema vezanih za projektiranje, legalizaciju nekretnina, stručni nadzor, izdavanja energetskih certifikata i procjenjivanje svih vrsta nekretnina.

Stručni inženjerski tim


Marinko Prostran
dipl. ing građevine | direktor i stopostotni vlasnik tvrtke
Tridesetogodišnje iskustvo u građevini kroz operativu i stručni nadzor, vođenje projekata, stalni sudski vještak građevinske struke u procijeni nekretnina. Upisan u građevinsku komoru pod brojem 2671 – ovlašteni inženjer građevinarstva.

Marin Biuk mag. ing. aedif. 
Stručni nadzor i projektiranje. Upisan u građevinsku komoru pod brojem 4773 – ovlašteni inženjer građevinarstva. 
Vještina – koordinator I i II – zaštita na radu


Matija Domijanić dipl. ing građevine
Operativa, stručni nadzor, projektiranje i energetsko certificiranje. Upisan u građevinsku komoru pod brojem 5215 – ovlašteni inženjer građevinarstva.
Ovlašteni certifikator za Modul I i Modul II
Vještina – koordinator I i II – zaštita na radu.
Certificirani voditelj projekata razine C prema IPMA programu C-277
Energetski savjetnik


Ervin Mohorovičić
mag.ing.aedif.
Stručni nadzor, projektiranje i energetsko certificiranje. Upisan u građevinsku komoru pod brojem 5218 – ovlašteni inženjer građevinarstva • Ovlašteni certifikator za Modul I i Modul II • Vještina – koordinator I i II – zaštita na radu.

Domagoj Mataija mag. ing. aedif.
Stručni nadzor, projektiranje i energetsko certificiranje. Upisan u građevinsku komoru pod brojem 5320 – ovlašteni inženjer građevinarstva. • Ovlašteni certifikator za Modul I i Modul II • Vještina – koordinator I i II – zaštita na radu.

Angela Šimičević mag. ing. aedif.
Projektiranje, energetsko certificiranje, stručni nadzor, vođenje projekata. Upisana u građevinsku komoru pod brojem 5912 - ovlaštena inženjerka građevinarstva. • Vještina – koordinator I i II – zaštita na radu. • Ovlašteni certifikator za Modul I • Certificirani voditelj projekta razine C prema IPMA programu C-485

Ana Jerčinović mag. ing. aedif.
Projektiranje, energetsko certificiranje, stručni nadzor, vođenje projekata. Upisana u građevinsku komoru pod brojem 6152 - ovlaštena inženjerka građevinarstva. • Vještina – koordinator I i II – zaštita na radu. • Ovlašteni certifikator za Modul I • Certificirani voditelj projekta razine C prema IPMA programu C-490

Kazimir Bišćan mag. ing. aedif.
Projektiranje, energetsko certificiranje, stručni nadzor. Upisan u građevinsku komoru pod brojem 6388 - ovlašteni inženjer građevinarstva. • Ovlašteni certifikator za Modul I

Anja Grgurica mag. ing. aedif. 
Polaznica stručnog osposobljavanja • Završen Program osposobljavanja za osobe koje provode energetsko certificiranje i energetske preglede zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom - Modul I

Matteo Šepić mag. ing. aedif.
Polaznik stručnog osposobljavanja

Tvrtka je od 1994 godine od dva zaposlenika stigla do današnjih trinaest zaposlenika, od čega stručni inženjerski tim broji deset, a administrativno-računovodstveno-komercijalni tri zaposlenika: Vlatka Milanković, administrativna tajnica • Lili Prostran, komercijalno-tehnički sektor, • Marko Grbac, komercijalno-tehnički sektor.

Tko smo mi?

logo kling doleKARLOLINE - KLing d.o.o. za građevinarstvo Tvrtka je osnovana 1994. godine, a čini ju tim inženjera sa značajnim iskustvom...

Adresa: Markovići 28, 51000 Rijeka, Hrvatska
Tel/fax: 051 227 582 • E-mail: kling@kling.hr
OIB: 74360083856 • MB:  00940569
IBAN: HR0823860021110081027 (Podravska banka)